Ontdek de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de verleidelijke geur van versgemalen koffiebonen. Met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart wordt dit jouw nieuwe realiteit. Deze geavanceerde espressomachine biedt niet alleen gemak met één druk op de knop, maar ook de garantie van een perfecte koffie-ervaring bij elk gebruik.

Waarom kiezen voor de Philips 2200 serie EP2220/10?

Deze espressomachine is een must-have voor elke koffieliefhebber. Hier zijn enkele redenen waarom:

Sublieme Smaak en Aroma

Met het Aroma Extract-systeem geniet je van koffie met een optimale temperatuur en een rijk aroma. De temperatuur wordt zorgvuldig tussen 90 en 98 °C gehouden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt aangepast om de perfecte kop koffie te zorgen.

Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart

Gebruiksgemak

Het intuïtieve touchdisplay maakt het kiezen van je favoriete koffievariant kinderspel. Of je nu zin hebt in een sterke espresso of een klassieke koffie, met een simpele aanraking is het geregeld.

Personaliseer Jouw Koffie

Met de My Coffee Choice-functie pas je eenvoudig de sterkte en hoeveelheid van je drankje aan. Kies uit drie instellingen om je koffie precies naar jouw smaak te maken.

Consistente Kwaliteit

De 100% keramische molens garanderen een langdurige prestatie en de mogelijkheid om minstens 20.000 koppen koffie te zetten. Met 12 verschillende maalstanden heb je volledige controle over de grofheid van je koffiebonen.

Onderhoudsgemak

De innovatieve AquaClean waterfilter zorgt ervoor dat je tot 5000 kopjes geen omkijken hebt naar ontkalken. Bovendien is de zetgroep afneembaar, waardoor je deze eenvoudig kunt reinigen.

Specificaties die het Verschil Maken

De Philips 2200 serie EP2220/10 is ontworpen in Italië en geproduceerd in Roemenië, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Hier zijn enkele technische specificaties die je zullen overtuigen:

  • Touch screen display voor eenvoudige bediening
  • Klassieke melkopschuimer voor het perfecte melkschuim
  • Capaciteit bonenreservoir: 275 g
  • Capaciteit waterreservoir: 1,8 l
  • Instelbare maalstanden en aromasterkte
  • Maximale kophoogte: 150 mm
  • Pompdruk van 15 bar voor de ideale espresso
  • Inclusief handige accessoires zoals een maatschepje en een waterhardheidstester

Verantwoord Genieten

Met de Eco-stand en een energielabel van klasse A is de Philips 2200 serie EP2220/10 niet alleen goed voor je koffiemomenten, maar ook voor het milieu. Bovendien is het verpakkingsmateriaal voor meer dan 95% recyclebaar.

Investeer in Jouw Koffiebeleving

De Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart is een investering in je dagelijkse koffiegenot. Met een garantie van 2 jaar kun je met een gerust hart genieten van de rijke smaak en het diepe aroma van jouw favoriete koffie. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf en je gasten met de luxe van een professionele koffiebar in het comfort van je eigen huis.Plaats een reactie

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht