Koffie en Koffiecapsules leveranciers

Koffievoordeel is opgericht in 2007 en verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het mogelijk om absolute top koffie aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde.

Koffietheeplaza.nl is één van de grootste koffie webwinkels van Nederland en België. Het assortiment bestaat uit premium koffiemerken uit binnen- en buitenland, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Schap voor schap vindt u er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs design, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje.

Nespresso staat bekend om hoge kwaliteit koffie welke verpakt zijn in aluminium capsules. Nespresso biedt een uitgebreid assortiment koffie variëteiten aan. Het assortiment bevat meer dan 28 verschillende smaken gecategoriseerd o.b.v. type, intensiteit of smaakprofiel.

Onze koffiebonen worden dagelijks vers gebrand in onze eigen branderij. De koffiebonen komen van over de hele wereld, zodat we altijd de beste bonen hebben. Het wordt altijd Slow Roast gebrand, voor de ultieme smaakbeleving!

Het meest complete assortiment aan huishoud-, tuin-, woon- en keukenartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en koffie van onder andere DE, met vele A-merken tegen scherpe prijzen. Daarnaast voert Blokker tegenwoordig haar eigen Blokker-producten

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht