Ontdek de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B – Volautomatische espressomachine – Zwart

Stel je voor: je wordt wakker en het eerste wat je ruikt is de verleidelijke geur van versgemalen koffiebonen. Met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine wordt dit dagelijkse realiteit. Deze machine is niet alleen een lust voor het oog in je keuken, maar ook een ware kunstenaar in het bereiden van de perfecte espresso of lungo. Of je nu een liefhebber bent van hele bonen of gemalen koffie, deze espressomachine is jouw partner in crime voor een ongeëvenaarde koffie-ervaring.

Waarom kiezen voor de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B?

Deze espressomachine is uitgerust met een ruim waterreservoir van 1,8 liter en een bonenreservoir van 250 gram, waardoor je altijd genoeg hebt voor je koffiemomenten. Met een krachtig vermogen van 1450 watt zet je in een handomdraai twee espresso’s of lungo’s tegelijkertijd. En met de instelbare temperatuur en koffiesterkte personaliseer je elk kopje naar jouw smaak.

Optimale Smaakbeleving

De De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B zorgt ervoor dat je koffie altijd perfect op smaak is. Na slechts vijf kopjes koffie zal de koffiesterkte zichzelf optimaliseren. Wil je nog meer controle? Pas dan eenvoudig de instellingen van de koffiemolen aan volgens de handleiding. Let wel op dat je de koffiesterkte draaiknop niet te ver naar het maximale draait om trage of onjuiste afgifte te voorkomen.

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

Gebruiksgemak en Onderhoud

Deze espressomachine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud. Stel de waterhardheid in bij het eerste gebruik om het ontkalkingsproces te optimaliseren. Voor het ontkalken raden we aan om het De’Longhi EcoDecalk ontkalkingsmiddel te gebruiken, zodat je machine in topconditie blijft en de koffiesmaak puur blijft. Bovendien zijn de lekbak, afvalbak, waterreservoir, stoompijpje en het deksel van het bonenreservoir vaatwasserbestendig, mits geplaatst in de bovenste lade.

De Voordelen op een Rij

  • Zet met gemak twee espresso’s tegelijkertijd.
  • Geniet van het gemak van een uitneembare zetgroep en een automatisch reinigingsprogramma.
  • Maak heerlijk melkschuim met het De’Longhi Cappuccinosysteem.

Enkele Aandachtspunten

  • Het stoompijpje vereist regelmatig onderhoud.
  • De machine biedt geen One Touch melkspecialiteiten.
  • Het watervolume is niet instelbaar.

Extra Productvoordelen

Met het De’Longhi Cappuccinosysteem tover je een eenvoudige espresso of lungo om tot een cappuccino met perfect melkschuim. Voor het beste resultaat gebruik je volle koemelk. De machine heeft ook een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma en geeft aan wanneer ontkalking nodig is. De bediening is eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke paneel met grote draaiknop. Het interne thermoblock zorgt voor een constante temperatuur tijdens het bereiden van je espresso.

De De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B is ook milieubewust met een ECO-modus die energie bespaart. En geen zorgen over de maat van je kopjes; de koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar, zodat al je favoriete kopjes eronder passen.

Ervaar nu zelf de luxe van een professionele barista in het comfort van je eigen keuken met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine. Gun jezelf deze upgrade en begin elke dag met een perfecte kop koffie!Plaats een reactie

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht