Beste koffiezetapparaat 2020

Als koffieliefhebber ben je altijd op zoek naar de beste manier om jouw favoriete kopje koffie te zetten. Met zoveel verschillende koffiezetapparaten op de markt kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste koffiezetapparaten van 2020, speciaal voor de Nederlandse bezoeker.

1. Philips Grind & Brew HD7769/00

De Philips Grind & Brew HD7769/00 is een koffiezetapparaat dat niet alleen koffie zet, maar ook bonen maalt. Met dit apparaat geniet je dus van de meest verse koffie. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwde timer, zodat je ‘s ochtends wakker wordt met de geur van vers gezette koffie. De Philips Grind & Brew HD7769/00 is gemakkelijk te bedienen en heeft een strak design dat in elke keuken past.

2. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110.B

De De’Longhi Magnifica ECAM 22.110.B is een volautomatisch koffiezetapparaat dat met één druk op de knop jouw favoriete koffie maakt. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler en een stoompijpje, waarmee je ook melkspecialiteiten kunt maken. Daarnaast kun je de sterkte en hoeveelheid koffie naar wens instellen. De De’Longhi Magnifica ECAM 22.110.B is een echte aanwinst voor elke koffieliefhebber.

3. Melitta Caffeo Solo & Milk

De Melitta Caffeo Solo & Milk is een compact koffiezetapparaat met een ingebouwde melkopschuimer. Hiermee maak je eenvoudig de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s. Het apparaat heeft een duidelijk display en is gemakkelijk te bedienen. Daarnaast kun je de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. De Melitta Caffeo Solo & Milk is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compact en veelzijdig koffiezetapparaat.

4. Siemens EQ.6 Plus S500

De Siemens EQ.6 Plus S500 is een luxe koffiezetapparaat met vele mogelijkheden. Het apparaat heeft een ingebouwde bonenmaler en een melkreservoir, waarmee je met één druk op de knop de lekkerste koffie- en melkspecialiteiten maakt. Daarnaast kun je de instellingen volledig naar wens aanpassen, zoals de temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie. De Siemens EQ.6 Plus S500 is een echte eyecatcher in elke keuken.

5. Jura E8

De Jura E8 is een koffiezetapparaat van Zwitserse kwaliteit. Het apparaat heeft een groot kleurendisplay en is eenvoudig te bedienen. Met de ingebouwde bonenmaler en melkopschuimer maak je de lekkerste koffie- en melkspecialiteiten. Daarnaast kun je de instellingen volledig naar wens aanpassen en kun je zelfs jouw favoriete koffierecepten opslaan. De Jura E8 is een investering, maar zeker de moeite waard voor de echte koffiekenner.

Conclusie:

Er zijn vele goede koffiezetapparaten op de markt, maar de bovengenoemde modellen behoren tot de beste van 2020. Of je nu op zoek bent naar een koffiezetapparaat met bonenmaler, een volautomatisch apparaat of een compact model, er is voor ieder wat wils. Kies het apparaat dat het beste bij jouw wensen en behoeften past en geniet elke dag van de perfecte kop koffie.Plaats een reactie

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht