Beste filter koffiezetapparaat 2020

Als koffieliefhebber ben je vast op zoek naar het beste filter koffiezetapparaat van 2020. Met zoveel opties op de markt kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken. In dit artikel zullen we de top filter koffiezetapparaten van 2020 bespreken, zodat jij de perfecte koffiemachine kunt vinden die aan al jouw behoeften voldoet.

1. Philips HD7546/20

De Philips HD7546/20 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van filterkoffie. Dit koffiezetapparaat heeft een capaciteit van 1,2 liter, wat genoeg is voor ongeveer 10 kopjes koffie. Het apparaat heeft een handige timerfunctie, waarmee je ‘s ochtends wakker kunt worden met de geur van verse koffie. Daarnaast heeft de Philips HD7546/20 een automatische uitschakelfunctie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je vergeet het apparaat uit te zetten.

2. Melitta AromaFresh

De Melitta AromaFresh is een andere geweldige optie voor filterkoffie. Dit koffiezetapparaat heeft een geïntegreerde koffiemolen, waardoor je altijd kunt genieten van versgemalen koffie. Met de AromaFresh kun je de maalgraad en de sterkte van de koffie aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien heeft dit apparaat een dubbelwandige thermoskan, waardoor je koffie langer warm blijft.

3. Moccamaster KBG 741

De Moccamaster KBG 741 is een premium filter koffiezetapparaat dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Dit apparaat is handgemaakt in Nederland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De Moccamaster KBG 741 heeft een capaciteit van 1,25 liter en kan in slechts 6 minuten een volle kan koffie zetten. Daarnaast heeft dit apparaat een automatische uitschakelfunctie en een druppelstop, zodat je op elk moment van het zetproces kunt genieten van een kopje koffie.

4. Braun KF 7120

De Braun KF 7120 is een betaalbaar filter koffiezetapparaat dat toch uitstekende prestaties levert. Dit apparaat heeft een capaciteit van 1,7 liter, waardoor je genoeg koffie kunt zetten voor het hele gezin. De Braun KF 7120 heeft een programmeerbare timer, zodat je ‘s ochtends direct kunt genieten van een verse kop koffie. Daarnaast heeft dit apparaat een waterfilter, waardoor je altijd kunt genieten van de beste smaak.

5. Russell Hobbs Retro

Als je op zoek bent naar een filter koffiezetapparaat met een retro uitstraling, dan is de Russell Hobbs Retro een uitstekende keuze. Dit apparaat heeft een capaciteit van 1,25 liter en kan in slechts 8 minuten een volle kan koffie zetten. De Russell Hobbs Retro heeft een geïntegreerde koffiemolen, zodat je altijd kunt genieten van versgemalen koffie. Bovendien heeft dit apparaat een warmhoudplaat, zodat je koffie langer warm blijft.

Conclusie:

Er zijn veel geweldige opties als het gaat om het beste filter koffiezetapparaat van 2020. Of je nu op zoek bent naar een apparaat met handige functies zoals een timer en automatische uitschakeling, of een apparaat met een geïntegreerde koffiemolen voor verse koffie, er is voor elk wat wils. De Philips HD7546/20, Melitta AromaFresh, Moccamaster KBG 741, Braun KF 7120 en Russell Hobbs Retro behoren tot de top filter koffiezetapparaten van dit jaar. Kies degene die het beste past bij jouw behoeften en geniet elke dag van een heerlijk kopje filterkoffie.Plaats een reactie

Koffiezetapparaat info

Begin je dag met de perfecte kop,
ontdek jouw ideale koffiezetapparaat hier!

Begin zoektocht